beyninmutlulukayarlari-kapak

Beynin Mutluluk Ayarları

Stokta yok

Neden başımıza gelen kötü olayları düşünüp durmak, iyi hissettiğimiz anların tadını çıkarmaktan daha kolaydır?

Çünkü beynimiz, iyilere kıyasla kötü tecrübelerden çok daha çabuk öğrenmeye programlıdır.

Bunu değiştirebilirsiniz.

Beynin Mutluluk Ayarları, günlük deneyimlerinizin arkasındaki gizli gücü kullanarak mutluluk, sevgi, güven ve huzur dolu yeni bir nöral yapı oluşturabilmenin yollarını anlatıyor. Dr Hanson’ın dört adımı, beyninizde güçlü bir yapı oluşturmanıza yardım edecek.

Her gün, birkaç dakikada, beynimizi huzur ve mutluluğun güçlü sığınağına dönüştürebilmemiz mümkündür.

“Beyin olağanüstüdür, onun hakkında birçok şey öğreneceksiniz. Size iyiliği özümsemenin ve bu uygulamada gerçekten ustalaşmanın etkili yollarını göstereceğim. Bu fikirleri anlamak için nörobilim ya da psikoloji biliyor olmanız gerekmez.”     

– Rick Hanson

 

“Rick Hanson, bir dosta özgü şefkat ve nezaket, bir mühendise özgü kesinlik ile beynimizi daha neşeli bir hayat için yeniden yapılandırmamızı sağlayacak kilit nörobilim verilerini sunuyor.”

—Terry Patten, Integral Life Practice’in yazarı

 

Beynin Mutluluk Ayarları gerçek mutluluğa bizi ulaştıran apaçık, anlaşılması kolay, eğlenceli ve derin bir yol haritası. Kitaptaki alıştırmaları yaparsanız, hayatınız değişebilir. Bu müthiş kitabın sunduğu bütün iyi yönleri özümseyin.”

 —James Baraz, Awakening Joy’un yazarı

 

“Bu kitap yalnızca huzur, doyum ve bağlantı gibi temel niteliklerin nasıl geliştirileceğini değil, gerçekliğimizi ve esenliğimizi kökten etkileyebilecek bir umut duygusunu da açıklıyor.”

—Mark Coleman, Awake in the Wild’ın yazarı

 

 

Yayın Yönetmeni: Cem Mumcu

Yayın Koordinatörü: Ayşegül Ataç

İng. Çeviren  : Kemal Atakay

Editör: Meltem Türkeri

 

Kapak TasarımıEbru Demetgül

Sayfa Tasarımı: Deniz Dalkıran

 

Sayfa Sayısı: 348

Kitap Boyutları: 13,5 x 19,5 cm

ISBN: 978-605-9318-24-2

@okuyanus

Travma: Görünmez Salgın’da Dr. Conti, hayat boyu sürüp giden ve başa çıkması imkansız sanılan bir hastalığın hem tedavi edilebilir hem de önlenebilir olduğunu ortaya çıkarıyor. ty.gl/vah2gg9637 pic.twitter.com/PCov2UBPDn